Vytvrdzovacie proteíny

Vytvrdzovacie proteíny hrajú kľúčovú úlohu pri výrobe boilies, kedy zaisťujú správnu konzistenciu a odolnosť nástrah. Tieto proteíny pomáhajú boilies udržať pevný tvar a predlžujú jeho výdrž vo vode, čo je nevyhnutné najmä pri dlhších rybárskych výpravách alebo v náročných podmienkach. Okrem toho zaisťujú lepšie spracovanie nástrah bez toho, aby negatívne ovplyvnili ich atraktivitu alebo chuť. Obsahujú vysoké percento aminokyselín.

V našej ponuke nájdete kvalitné vytvrdzovacie proteíny, ktoré sú ideálne pre domácu i profesionálnu výrobu boilies. Sú dostupné v rôznych baleniach, aby vyhovovali vašim konkrétnym potrebám, či už sa jedná o menšiu produkciu, alebo väčšie objemy. Použitie týchto proteínov zaistí, že vaše návnady budú dlhodobo účinné a odolné voči rozpadu vo vode.

10 položiek celkom